Linarte

Deze verticale gevelbekleding is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het is de perfecte manier om je moderne woning te personaliseren. Via een handig klipsysteem geeft de gevelbekleding geen kans aan thermische uitzetting. Combineer de Linarte gevelbekleding en zorg voor een unieke gevel!

  • Strakke verticale belijning
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Met klipsysteem dat uitzetting opvangt
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Linarte verticale gevelbekleding er bij jouw woning of bedrijf zou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Verticale aluminium gevelbekleding

Met de verticale gevelbekleding Linarte van Renson kan je een unieke touch geven aan de buitengevel of interieur. Het stijlvolle design van de Linarte aluminium gevelbekleding creëert een uniek lijnenspel op of in je woning of bedrijf. De gevelbekleding bestaat uit individuele aluminium profielen die naadloos in de gevel geïntegreerd worden. Voor een uniform geheel kan je de gevelelementen ook doortrekken naar je garagepoort, voordeur, onder je terrasoverkapping, carport, … of tot in je interieur.

De verticale gevelbekleding Linarte is een zeer duurzame, kleurvaste gevelbekleding en is zeer onderhoudsvriendelijk.

Je Linarte gevelbekleding optimaliseren

Met de Linarte gevelbekleding kan je een unieke gevel creëren. Haar drie verschillende profielen kan je eindeloos combineren tot een stijlvolle gevel met uniek lijnenspel. De aluminium gevelbekleding is beschikbaar in tal van kleuren en kan je personaliseren met houten latjes of geïntegreerde verlichting.

linarte-designstijl

De Linarte designstijl

Met de stijlvolle en trendsettende Linarte kan je een nieuwe dimensie geven aan je woning en tuin. Door zijn minimalistische design creëert de verticale aluminium belijning een strakke look en uniek lijnenspel, welke je volledig kan personaliseren. Linarte van Renson is uiterst veelzijdig en is beschikbaar als gevelbekleding, interieur afwerking, vrijstaande wand, zitbank, bloembak en verlichting. Het unieke Outdoor Concept van Linarte geeft je buitenleven een uniforme stijl en kan je laten doorlopen doorheen je woning en tuin.

Maak een afspraak in onze showroom!

Plannen voor Linarte verticale gevelbekleding voor je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak