Linius

Zorg voor een stijlvolle look aan de buitenkant van je woning met deze sobere, strakke en horizontale gevelbekleding. Deze onderhoudsvriendelijke en duurzame bekleding is beschikbaar in een waaier aan RAL-kleuren en sluit daardoor steeds perfect aan bij je woning!

  • Duurzame aluminium gevelbekleding
  • Horizontale belijning
  • in een Ral-kleur naar keuze
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Linius horizontale gevelbekleding er bij jouw woning of bedrijf zou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Horizontale aluminium gevelbekleding

Met de Linius horizontale gevelbekleding kan je jouw woning een stijlvolle look geven. De aluminium gevelbekleiding is zeer veelzijdig en kan je woning een uniforme look geven door je gevelbekleding te laten doorlopen op deuren, garagepoorten, … of zelfs tot in je interieur. De Linius gevelbekleding van Renson is dé oplossing voor als je op zoek bent naar een aluminium gevelbekleding met een uniek karakter.

De Linius aluminium gevelbekleding kan je laten uitwerken in de kleur van jouw keuze. Opteer voor een ventilerend of gesloten systeem om een extra dimensie te geven aan je gevel. De aluminium profielen worden naadloos aan elkaar gemonteerd waardoor je kan genieten van een gevelbekleding met een verfijnde afwerking. Deze gevelbekleding wordt gemaakt van kwalitatief, duurzaam en onderhoudsvriendelijk aluminium waarvan je nog jaren kan genieten.

Linius: horizontale aluminium gevelbekleding

De Linius designstijl

De Linius gevelbekleding is een echte eye-catcher. Zijn stijl benadrukt het horizontale karakter van je woning en is geschikt voor alle bouwstijlen, van landelijk tot modern. De horizontale profielen zijn gemaakt uit aluminium van zeer hoge kwaliteit. De horizontale lijnen geven een klassevolle uitstraling aan je gevel en zijn uiterst onderhoudsvriendelijk.

Door zijn veelzijdigheid kan je een wand integreren om de Linius stijl door te trekken in je tuin.

Maak een afspraak in onze showroom!

Plannen voor Linius horizontale gevelbekleding voor je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak