Loggialu Plano

De Loggialu Plano schuifpanelen zijn de ideale zonwering voor buiten. De strakke panelen zijn opgebouwd uit rechthoekige aluminium lamellen. Door zijn vorm is de Loggialu Plano zonwering uitstekend geschikt voor zuidgerichte gevels van een woning, appartement of bedrijf.

  • Ideaal voor een zuidgerichte gevel
  • Strak design
  • Volledig in aluminium
  • Geen zichtbare bevestigingen
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe je Loggialu Plano schuifpanelen er zouden kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Aluminium schuifpanelen als zonwering voor buiten

De Renson Loggialu Plano zonwering is door zijn strakke design en vaste, rechthoekige lamellen de ideale zonwering voor gevels die zuidelijk gericht zijn. Met zijn rechthoekige vorm en horizontale montage van de lamellen houdt deze zonwering de warmte buiten en wordt de hoogstaande zomerzon geweerd op warme dagen. Op koude dagen komt de laagstaande zon maximaal binnen zodat je toch nog kan genieten van een heerlijke zonnewarmte.

De aluminium schuifpanelen garanderen maximale doorkijk en bieden uitstekende zonwering op warme dagen met behoud van natuurlijke lichtinval. Zowel binnen als buiten heeft deze aluminium zonwering een stijlvol en strak design, wat zowel je interieur als je buitengevel een uniek karakter geeft.

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in de Loggialu Plano schuifpanelen als zonwering voor je woning? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak