Loggialu Privacy Wooddesign

De Loggialu Privacy Wooddesign verstelbare zonweringspanelen zijn gemaakt van aluminium, maar zien er uit als authentiek hout. De gewenste lichtinval of privacy kan je manueel regelen door de lamellen van deze zonweringspanelen te kantelen.

  • Regelbare lamellen extra lichtinval of privacy
  • Lamellen met houtlook van witte eik, natuureik of walnoot
  • Volledig in aluminium
  • Geen zichtbare verbindingen
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Loggialu Privacy Wooddesign er bij jou zou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Verstelbare schuifpanelen in houtlook

De Loggialu Privacy Wooddesign zonweringspanelen van Renson zijn opgebouwd met kantelbare aluminium lamellen met een houtlook die je manueel kan afstellen op de hoeveelheid lichtinval of privacy die je wenst.

De houtlook lamellen zijn gemaakt van kwalitatief aluminium en zijn afwerkt in een onderhoudsvriendelijk imitatiehout. Met de houten uitstraling van witte eik, natuureik of walnoot geven de houten schuifpanelen je buitengevel een uniek en geheel eigen karakter.

Maak een afspraak in onze showroom!

Wil je weten hoe de houtlook zonweringspanelen met verstelbare lamellen er bij jou zouden uitzien? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak