Loggialu Privacy

De aluminium schuifpanelen Loggialu Privacy zijn opgebouwd uit kantelbare lamellen. Bij dit model staat privacy voorop en kan je zelf jouw ideale lichtinval manueel regelen. Optimale lichtinval of net maximale privacy? De keuze is aan jou!

  • Regelbare lamellen
  • Volledig in aluminium
  • Weggewerkte bevestigingen
  • Ruim aanbod aan schuifsystemen
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de regelbare schuifpanelen Loggialu Privacy er bij je thuis kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Regelbare aluminium schuifpanelen voor je ramen

De regelbare schuifpanelen van de Loggialu Privacy zijn opgebouwd uit regelbare aluminium lamellen waarmee je zelf de optimale lichtinval of privacy kan regelen. Bij deze stijlvolle schuifpanelen van Renson komt jouw privacy op de eerste plaats.

De Loggialu Privacy heeft een ruim aanbod aan schuifsystemen zodat je de panelen manueel open of dicht kan schuiven. De aluminium lamellen van deze stijlvolle schuifpanelen zijn ingebouwd in een aluminium vormvast kader van hoge kwaliteit en zijn heel makkelijk in onderhoud. De bevestigingen zijn mooi weggewerkt voor een stijlvolle esthetische afwerking.

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in de Loggialu Privacy regelbare schuifpanelen voor je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak