Loggialu Wooddesign

De Loggialu Wooddesign schuifpanelen hebben de looks en authentieke gezelligheid van echt hout, maar zijn gemaakt van aluminium. De panelen met houten uitstraling passen bij iedere gevel, van landelijk tot modern.

  • Vaste lamellen in houtimitatie look
  • Volledig in aluminium
  • Onzichtbare bevestigingen
  • Ruim aanbod schuifsystemen
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Loggialu Wooddesign houtlook aluminium schuifpanelen er bij jou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Houtlook aluminium schuifpanelen voor buiten

De Loggialu Wooddesign schuifpanelen van Renson zijn de ideale buitenzonwering voor je woning. De vaste lamellen in houtlook geven je gevel die extra touch en persoonlijkheid, en bieden de ideale leefomstandigheden voor binnen. De houtlook aluminium schuifpanelen zijn beschikbaar in witte eik, natuureik en walnoot.

De vaste lamellen van de Loggialu Wooddesign panelen zijn onder een optimale hoek gemonteerd in een aluminium kader. Ze houden de binnenvallende zon buiten, maar behouden de ideale lichtinval en doorkijk naar buiten toe. Binnen kan je comfortabel genieten van zon en schaduw, door de luiken manueel te verplaatsen in het schuifsysteem. Door de naadloze integratie zijn de bevestigingen niet zichtbaar en hebben de schuifpanelen een zeer strakke en verfijnde afwerking.

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in houtlook schuifpanelen voor je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak