Loggialu

Voorzie je gevel van een extra dimensie met de lamellen van Loggialu. Met een strak design, weggewerkte bevestigingen en een ruime keuze voor schuifsystemen kun je deze gevelbekleding installeren als zonwering of om je privacy te verbeteren.

  • Strakke look
  • Volledig in aluminium
  • Weggewerkte bevestigingen
  • Diverse schuifsystemen
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe je Loggialu schuifpanelen met vaste lamellen er zouden kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Aluminium schuifpanelen voor je raam

De vaste horizontale lamellen Loggialu geven je woning optimale buitenzonwering en zorgen voor die extra touch aan je buitengevel. De vaste aliuminium lamellen zijn gemonteerd onder de ideale hoek om de zon buiten te houden. Binnen kan je genieten van maximale natuurlijke lichtinval met behoud van een aangename doorkijk naar buiten.

De vaste aluminium lamellen zijn naadloos ingewerkt in het kader voor een extra strak design. De schuifpanelen kan je manueel sluiten via een handig schuifsysteem. De horizontale lamellen van de Renson Loggialu zijn gemaakt van kwalitatief aluminium, zijn gemakkelijk te reinigen en vragen weinig onderhoud.

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in aluminium schuifpanelen voor je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak