Loggiascreen Canvas

De Loggiascreen Canvas is een verschuifbare aluminium zonwering met stijlvolle glasvezeldoek dat je gevel een minimalistische uitstraling geeft.

  • Moderne look
  • Strak opgespannen zonwerend doek
  • Onzichtbare bevestigingen
  • Groot aanbod schuifsystemen
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Loggiascreen Canvas zonwering met doek er bij jou zal uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Verschuifbare zonwering voor buiten met een strakke look

De verschuifbare zonwering Loggiascreen Canvas van Renson is uitgewerkt in een modern design en geeft een minimalistische look aan je buitengevel. Aan één zijde van het aluminium kader wordt er een stijlvol glasvezeldoek opgespannen. Dit geeft je verschuifbare zonwering een extra strakke uitstraling. Het glasvezeldoek is beschikbaar in verschillende natuurlijke tinten, waarmee je de Loggiascreen Canvas volledig op jouw smaak kan afstemmen.

De Loggiascreen Canvas is opgebouwd uit een stevig aluminium kader met een opgespannen glasvezeldoek. De verbindingen zijn volledig weggewerkt in het moderne design. Door het gebruik van hoogwaardige materialen vraagt deze verschuifbare zonwering zeer weinig onderhoud.

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in de Loggiascreen Canvas zonwering met doek voor je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak