Loggiawood Privacy

De Loggiawood Privacy schuifpanelen met houten lamellen in een aluminium kader geven je buitengevel een natuurlijke maar hedendaagse look.

  • Kantelbare lamellen in cederhout
  • Aluminium kader
  • Onzichtbare bevestigingen
  • Groot aanbod aan schuifsystemen
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Loggiawood Privacy houten schuifpanelen er bij jou uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Houten schuifpanelen voor buiten

De Loggiawood Privacy combineert kantelbare houten lamellen met een aluminium kader. De combinatie van deze twee materialen geven je buitengevel een hedendaagse en natuurlijke uitstraling. Maximaal licht binnen halen, of de zon buiten houden? Door de houten lamellen te kantelen kan je jouw ideale sfeer en privacy volledig naar wens regelen.

De houten lamellen zijn ingewerkt in een aluminium kader zonder zichtbare verbindingen. Door de natuurlijke vergrijzing van het hout en het gebruik van hoogwaardig aluminium, vraagt de Loggiawood Privacy zonwering van Renson weinig onderhoud.

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in de Loggiawood Privacy houten schuifpanelen voor je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak