Loggiawood

De Loggiawood schuifpanelen met horizontale lamellen uit hout geven je buitengevel een strakke en toch gezellige uitstraling. Binnen kan je genieten van optimale zonwering, met behoud van een natuurlijke lichtinval.

  • Lamellen in cederhout
  • Aluminium kader
  • Onzichtbare bevestigingen
  • Ruime keuze aan schuifsystemen
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Loggiawood schuifpanelen in hout er bij jou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Schuifpanelen in hout

Als je op zoek bent naar zonwering met een natuurlijke uitstraling, dan zijn de Loggiawood schuifpanelen van Renson iets voor jou. De houten horizontale lamellen in cederhout bekomen door de natuurlijke vergrijzing een warme authenticiteit.

De houten horizontale lamellen zorgen buiten voor een moderne en erg gezellige uitstraling. Binnen zijn ze de ideale zonwering, met natuurlijke lichtinval en behoud van een comfortabele doorkijk. De lamellen zijn naadloos geïntegreerd in een hoogwaardig aluminium kader en vragen bijna geen onderhoud.

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in Loggiawood schuifpanelen in hout? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak