Aero

Kies voor een subtiele integratie van jouw terrasoverkapping met Aero. Deze terrasoverkapping wordt één met je woning en zorgt voor een aangenaam leefklimaat. Bepaal zelf hoeveel zonlicht en ventilatie je wilt. Maak van jouw Aero een plek om het hele jaar door te genieten! Wij zorgen voor een nauwkeurige uitvoering en verlengt zo je buitenleven.

  • Minimaal design voor subtiele integratie
  • Inzetbaar in elke stijl
  • Maatwerk op de mm nauwkeurig
  • Koppelbaar tot 6 x 6 m
Bezoek onze toonzaal

Wil je weten hoe een Aero integratie er bij jouw thuis er uit zou zien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Vraag een offerte

Integreerbare overkapping met lamellen

De Aero is een terrasoverkapping met lamellendak dat je subtiel kan integreren in nieuwe of bestaande dakconstructies. De overkapping wordt één geheel met je woning zodat de architectuur naadloos overloopt en het plaatje 100% klopt. Zorg voor een optimaal leefklimaat door de kantelbare lamellen naar wens te positioneren. Met één druk op de knop kies je zelf de ideale lichtinval en ventilatie door te lamellen te kantelen, of ben je de regen een stap voor door de lamellen te sluiten.

Je Aero terrasoverkapping optimaliseren

Het lamellendak van de Aero kan je afwerken met tal van opties om het jezelf gemakkelijk te maken. Laat de lamellen zichzelf automatisch regelen tegen regen en wind met sensoren. Of haal de maximale natuurlijke lichtinval binnen met doorzichtige lamellen in het dak. Met de UpDown ledstrips geef je jouw terras extra sfeer zodat je heel het jaar door kan genieten van je buitenleven.

renson-outdoor-configurator

Bekijk hoe jouw Aero er uit zou kunnen zien

Bekijk al onze terrasoverkappingen in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Met de ‘online configurator’ krijg je een realistisch idee van hoe jouw nieuwe terrasoverkapping of carport er uit zal zien bij jouw thuis.

Stel je overkapping samen in de online configurator, download de ‘Renson AR app’ en laad de geconfigureerde overkapping in. Bekijk jouw terrasoverkapping in detail op de plaats waar je hem wenst: in je tuin, tegen jouw woning of boven je terras.

Start de configuratie
appstore

Maak een afspraak in onze showroom!

Een Aero terrasoverkapping laten plaatsen bij je thuis? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Vraag een offerte