Renson Amani: Next level terrasoverkapping

Amani staat voor pure comfort, architecturaal design en innovatieve techniek, gecreëerd vanuit passie en precisie. Het belichaamt de essentie van een luxe buitenruimte, geïnspireerd door de kracht van de natuur, waarin je tot rust komt, het hele jaar door.

  • Geniet van de serene en harmonieuze ruimte waar modern design en tijdloze schoonheid ontmoeten
  • Ervaar de innovatieve techniek met een erfgoed sinds 1909
  • Maak je eigen gepersonaliseerde architecturaal meesterwerk
  • Biedt een onbegrensde keuze om te spelen met vormen, lijnen en structuren
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Amani terrasoverkapping met doek er bij je thuis zou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Vraag een offerte

Een Nieuwe Outdoor Experience

Gebouwd op het kruispunt van passie en creativiteit, biedt Amani een nieuwe dimensie aan de buitenervaring. Zijn voortdurende ontwikkeling verlegt de grenzen van buitenleefruimtes, aangepast aan jouw persoonlijk project. Maak het je eigen, durf anders te denken en geniet van dit unieke meesterwerk van comfort en design.

Download brochure

Personalisatie van jouw Amani terrasoverkapping

Amani is uw gepersonaliseerd architecturaal meesterwerk. U kiest de plaatsing van de kolommen en voegt overhangende delen toe als stijlvolle zonneschermen. Speel met vormen, lijnen en structuren. De juiste verlichting transformeert uw buitenruimte in iets werkelijk magisch. Een mix van architecturale, sfeer- en focusverlichting, creëert een ruimte die zowel uitnodigend als functioneel is. Elegantie is wat Amani onderscheidt. Wandbekleding, vouw- en schuifpanelen die voorbij de balk naar de rand van het dak glijden, dragen bij aan een harmonieuze ruimte. De dakstructuur van Amani stelt u in staat om tot vier opties per zijde te hebben. Schermen, gordijnen, wandbekleding, vouw- en schuifpanelen: kies en combineer om de perfecte ruimte te creëren.

renson-outdoor-configurator

Bekijk hoe je Amani terrasoverkapping er uit zou kunnen zien

Bekijk al onze terrasoverkappingen in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Met de ‘online configurator’ krijg je een realistisch idee van hoe jouw nieuwe terrasoverkapping of carport er uit zal zien bij jouw thuis.

Stel je overkapping samen in de online configurator, download de ‘Renson AR app’ en laad de geconfigureerde overkapping in. Bekijk jouw terrasoverkapping in detail op de plaats waar je hem wenst: in je tuin, tegen jouw woning of boven je terras.

Start de configuratie
appstore

Je Amani optimaliseren

De Amani is hyper-personaliseerbaar! Breid je overkapping uit met geïntegreerde verwarming, sfeervolle ledverlichting en ingebouwde stopcontacten.

Maak een afspraak in onze showroom!

Wil je graag bekijken wat de Amani terrasoverkapping met doek kan betekenen voor je buitenleven? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Vraag een offerte