Camargue Skye

De Camargue Skye is een terrasoverkapping met openschuifbaar lamellendak waarbij je je tegelijk vrij en geborgen voelt. Roteer het lamellendak naar wens en geniet zo optimaal van je buitenleven. Met haar strakke look en weggewerkte waterafvoeren kan deze terrasoverkapping zowel aan de gevel als vrijstaand gemonteerd worden. Geniet extra van de zon met de Camargue Skye.

  • Volledig inschuifbaar dak
  • Duurzame rotatie- en schuiftechniek door gepatenteerde S-drive technologie
  • Alle accessoires mooi geïntegreerd
  • Meerdelig koppelbaar in span richting, ook achteraf
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe je Camargue Skye er zou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Vraag een offerte

Terrasoverkapping met openschuifbare lamellen

Bij de Camargue Skye terrasoverkapping met verschuifbaar dak kan je de lamellen in het dak volledig naar wens roteren en openschuiven naargelang het weer. Kantel de lamellen in de overkapping op hete dagen om de lucht te laten ontsnappen of sluit de lamellen om je te beschermen tegen regen en sneeuw. De Camargue Skye is niet enkel functioneel. Doordat alle bedradingen, waterafvoeren en verankeringen onzichtbaar zijn weggewerkt in de overkapping, beschikt hij over een zeer strakke look.

De Camargue Skye opwaarderen

Tover je Camargue Skye terrasoverkapping om in een gezellige buitenleefruimte voorzien van alle comfort. De Camargue Skye zijelementen en wanden bieden je extra beschutting tegen wind en koude, waardoor je het hele jaar door van je extra leefruimte kan genieten.

renson-outdoor-configurator

Bekijk hoe jouw Camargue Skye er uit zou kunnen zien

Bekijk al onze terrasoverkappingen in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Met de ‘online configurator’ krijg je een realistisch idee van hoe jouw nieuwe terrasoverkapping of carport er uit zal zien bij jouw thuis.

Stel je overkapping samen in de online configurator, download de ‘Renson AR app’ en laad de geconfirureerde overkapping in. Bekijk jouw terrasoverkapping in detail op de plaats waar je hem wenst: in je thuis, tegen jouw woning of boven je terras.

Start de configuratie
appstore

De Camargue Skye optimaliseren

De mogelijkheden om je Camargue Skye terrasoverkapping te personaliseren zijn zeer uitgebreid. Ga voor de glazen schuifpanelen, windvaste screens, … of maak het gezellig met een muziek- of verwarmingsinstallatie en geïntegreerde ledverlichting.

Maak een afspraak in onze showroom!

Zet de volgende stap in je buitenleven met een Camargue Skye, en maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Vraag een offerte