Lapure

Met deze minimalistische terrasoverkapping voeg je een grote meerwaarde toe aan je buitenbeleving. Dit moderne concept sluit perfect aan met zowel strakke als landelijke woningen. Dankzij de juiste technologie is deze terrasoverkapping windvast en blijft de regen niet liggen op het doek. Het lamellendak beschermt je tegen weer en wind én kan volledig openstaan. Geniet zo van een panoramisch uitzicht op de blauwe lucht of hemel! Ontwerp jij binnenkort je Lapure terrasoverkapping naar jouw idee?

  • Minimalistisch design
  • Panoramisch zicht bij open dak
  • Hoge windvastheid
  • Geen zakvorming bij regen door Fixscreen-technologie
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Lapure terrasoverkapping met doek er bij je thuis zou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Vraag een offerte

Minimalistische terrasoverkapping met doek

De Lapure terrasoverkapping is met zijn minimalistische design een perfecte match voor jouw moderne of klassieke woning. De terrasoverkapping met doek biedt bescherming tegen wind en regen, maar kan ook volledig open voor optimale zon of een panoramisch zicht op blauwe lucht of de sterrenhemel.

De Lapure terrasoverkapping met doek kan op twee mogelijkheden aan de gevel bevestigd worden. De eindkolommen met geïntegreerde waterafvoer geven je de mogelijkheid om regen te slim af te zijn. De verschoven kolommen bieden je meer schaduw, doordat het dak van de terrasoverkapping met doek verder strekt. Welke optie je ook verkiest, deze overkapping kan je makkelijk koppelen. Zo kan je jouw Lapure steeds uitbreiden mocht dat nodig zijn in de toekomst.

Zijelementen voor de Lapure terrasoverkapping met doek

Voor optimale bescherming kan je de Lapure terrasoverkapping met doek volledig naar wens uitbreiden met zijelementen. Door de zijkant van de overkapping te vullen met een triangle en een zonwerende Fixscreen krijg je een optimale bescherming tegen de koude wind in het tussenseizoen. Deze praktische aanpassing verlengt je zomer zodat je in de lente en herfst ook heerlijk kan genieten van je buitenleven.

renson-outdoor-configurator

Bekijk hoe je Lapure overkapping er uit zou kunnen zien

Bekijk al onze terrasoverkappingen in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Met de ‘online configurator’ krijg je een realistisch idee van hoe jouw nieuwe terrasoverkapping of carport er uit zal zien bij jouw thuis.

Stel je overkapping samen in de online configurator, download de ‘Renson AR app’ en laad de geconfirureerde overkapping in. Bekijk jouw terrasoverkapping in detail op de plaats waar je hem wenst: in je thuis, tegen jouw woning of boven je terras.

Start de configuratie
appstore

Je Lapure optimaliseren

Met de stijlvolle en bijpassende opties kan je jouw Lapure terrasoverkapping met doek volledig naar jouw wens en stijl afwerken. Met de handige sensoren ben je zon en regen steeds een stapje voor. Of laat sfeervolle ledverlichting in uw overkapping inwerken voor gezellige avonden met familie en vrienden.

Maak een afspraak in onze showroom!

Wil je graag bekijken wat de Lapure terrasoverkapping met doek kan betekenen voor je buitenleven? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Vraag een offerte