eSafe pakketbrievenbus

Beveiligde pakketbrievenbus om je pakjes veilig te laten afleveren en retourneren.

  • Strak design
  • Beveiligd met sleutel of cijferslot
  • Getest door Bpost
  • Roestvrije structuurlak in RAL-kleur naar keuze
Bezoek onze toonzaal

Meer weten over een eSafe pakketbrievenbus voor bij je thuis of bedrijf? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Beveiligde eSafe pakketbrievenbus

Gedaan met thuis zitten wachten tot de koerier je pakje levert of komt ophalen. Met de beveiligde eSafe pakketbrievenbus kan je pakjes en bestellingen veilig bij je thuis of op je bedrijf laten afleveren of retourneren.

Dankzij de handige valklep landen je pakjes zachtjes op de bodem wanneer de koerier het deksel sluit. De pakketbrievenbus kan je standaard enkel openen met een sleutel. Optioneel kan je kiezen om een cijferslot te integreren. Om de koerier het pakje te laten leveren geef je de code gewoon mee met je online bestelling. Een pakje retourneren? Geef de code door en men kan je pakje veilig ophalen.

De beveiligde pakketbrievenbus van eSafe is beschikbaar als gewone pakketbus, en als twee-in-één model waarbij we de pakketbus combineren met een standaard brievenbus. De aluminium pakketbrievenbus kan je laten uitwerken in de RAL-kleur van jou voorkeur. Zo sluit de pakjesbus visueel naadloos aan bij de kleur en stijl van je gevelelementen, carport of tuinelementen.

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in een eSafe pakketbrievenbus voor je thuis of je bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak