Linarte Modulo

De Linarte Modulo is een ultra veelzijdig tuinelement dat dienst kan doen als plantenbak of als zitbank en is volledig uitgewerkt met de stijlvolle Linarte profielen. Werk af met een hardhouten deksel uit padoek en creëer zo je eigen design zitbank voor in je tuin.

  • Design zitbank of plantenbak
  • Uitgewerkt in Linarte stijl
  • Moduleerbaar
  • Vraagt weinig onderhoud
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Linarte Modulo design zitbank en plantenbak er bij jou uit kan zien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Design zitbank en plantenbak in één voor in je tuin

De Linarte Modulo van Renson heeft alles in huis om je tuin en woning in één uniforme stijl af te werken. Doordat alle zijden van dit design tuinelement zijn afgewerkt met de stijlvolle Linarte profielen, past het perfect bij de Linarte wanden en gevelbekleding.

De Linarte Modulo zitbank is beschikbaar als rechthoek en als vierkant, en is verkrijgbaar in 20 RAL-kleuren. Koppel en combineer naar hartenlust en creëer zo je eigen unieke opstelling.

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in een design zitbank of plantenbak voor je tuin en woning? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak