Linarte Outdoor Light

Sfeervolle tuinverlichting met led, uitgewerkt in de strakke Linarte stijl voor een uniform geheel.

  • Uitgewerkt in Linarte stijl
  • Enkel of dubbele ledlamp
  • Beschikbaar in 2 hoogtes
  • Verkrijgbaar in standaard RAL kleuren
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe de Linarte Outdoor Light ledverlichting voor buiten er bij jou uit zal zien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Design ledverlichting voor buiten

Met de Renson Linarte Outdoor Light ledverlichting voor buiten kan je je tuin of woning voorzien van sfeervolle tuinverlichting. De buitenverlichting is volledig uitgewerkt in de Linarte stijl. Samen met de Linarte gevelelementen en de Linarte tuinelementen kan je de tuin en de ruimte rondom je woning afwerken tot één stijlvol geheel.

Je kan de aluminium armaturen verkrijgen in twee hoogtes (32,5 cm en 51,5 cm). De buitenverlichting met leds is beschikbaar met led aan de voorzijde, een dubbele ledlamp (voor en achter), de combinatie van led vooraan met een stopcontact aan de achterzijde, of een armatuur met enkel een stopcontact.

Doordat je de ledverlichting kan installeren met een grondspie of montageplaat, schijnt je tuinverlichting met led voluit op de grond. Ideaal voor zwoele zomernachten en koude winteravonden.

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in design ledverlichting voor buiten in je tuin of rondom je woning? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak