Algarve Canvas carport

Bescherm je wagen tegen onguur weer met een aluminium carport! Het oog wilt ook wat, en net daarom zit je goed met een Renson carport. Bepaal zelf of je voor een vrijstaande of aangebouwde oplossing kiest. Ook de afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Ontwerp je carport naar jouw voorkeur.

  • Multi-inzetbaar
  • Stevig bovendak met anti-condenslaag
  • Inzetbaar voor elke stijl
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe je Algarve Canvas aluminium carport er zou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Maak een afspraak

Aluminium carport met een strak design

De Renson Algarve Canvas is een stijlvolle aluminium carport die je auto beschermt tegen regen, wind en sneeuw. Het esthetische ontwerp van deze aluminium carport springt in het oog en past zowel bij een moderne als klassieke woning. De carport kan volledig vrijstaand, tegen de gevel aangebouwd worden, of zelfs volledig doorlopen tot aan de voordeur.

Zijelementen voor de Algarve Canvas carport

De minimalistische aluminium carport Algarve Canvas is uitgewerkt in een strak design. Met het uitgebreide aanbod aan zijelementen en opties kan je de carport volledig naar jouw wens afwerken. Van vaste wanden tot ingewerkte ledverlichting, bepaal zelf de look & feel van je carport zodat die perfect past bij je woning.

renson-outdoor-configurator

Bekijk hoe je Algarve Canvas carport er uit zou kunnen zien

Bekijk al onze aluminium carports en terrasoverkappingen in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Met de ‘online configurator’ krijg je een realistisch idee van hoe jouw nieuwe carport of overkapping er uit zal zien bij jouw thuis.

Stel je aluminium carport, moderne pergola of terrasoverkapping samen in de online configurator, download de ‘Renson AR app’ en laad de geconfigureerde carport in. Bekijk jouw carport of terrasoverkapping in detail op de plaats waar je hem wenst: in je tuin, tegen jouw woning of boven je terras.

Start de configuratie
appstore

Je Algarve Canvas carport optimaliseren

Met de stijlvolle opties kan je jouw aluminium carport afwerken zodat deze volledig voldoet aan je wensen en noden.

Maak een afspraak in onze showroom!

Klaar voor een aluminium carport bij je thuis? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Maak een afspraak