Een moderne pergola laten plaatsen: een oase van rust

Pergola’s stralen rust uit. Ze halen die kracht uit hun minimalistische afwerking in aluminium en toveren je terras op die manier om in een oase van kalmte, gezelligheid en rust. Nee, hoor, niet alleen voor jou, maar ook voor je gasten. Nu alleen nog wat huisgemaakte hapjes en drankjes klaarzetten, misschien wat versieringen ophangen, en de gasten mogen stilletjes aan binnenstromen. Schol! Op je nieuwe pergola.

Wat is een (moderne) pergola?

Een pergola is eigenlijk gewoon een andere naam voor een terrasoverkapping, maar heeft wel een specifieke stijl: de poten zijn namelijk heel dun, waardoor de overkapping een bron van subtiele aanwezigheid vormt. Het ontwerp introduceert een oase van rust in je tuin, zodat jij gewoon lekker je ding kan doen.

Waarom opteren voor een pergola?

Voor mensen die écht van het buitenleven kunnen genieten, is een pergola laten plaatsen een mooie keuze. Pergola’s hebben namelijk de kracht om zowel jou als je gasten te laten onstressen en genieten van de natuur. Het is een gevoel dat je bijblijft, een gevoel van vrijheid, van extase, van natuurlijk genot.

Bescherming tegen weer en wind

Buitenzitten is geweldig, maar alleen als de zon schijnt. Bij fel regenweer kan je eigenlijk niet veel meer doen dan het binnen gezellig maken en de mooie wereld vanop een afstand beleven: van de regen die bomen, plantjes en bloemen water geeft tot vogels die een schuilplaatsje zoeken. Maar heb je een pergola laten plaatsen? Dan is die droom tegenwoordige tijd en kan je gewoon lekker met je geliefde luieren, terwijl de regendruppels een romantische sfeer voor jullie scheppen. Misschien verschijnt er straks zelfs nog een regenboog… Dat zou mooi zijn, niet?

Op-maat-gemaakte pergola laten plaatsen

Pergola’s hebben tal van personalisatiemogelijkheden. Van maten tot kleuren, van details tot afwerkingen. Je kan bijvoorbeeld sfeerverlichting toevoegen voor dat extra vleugje romantiek tijdens nachtelijke avonden. Of misschien ga liever voor fixscreen-elementen, zodat je lekker gezellig uit de wind blijft. Toch liever iets anders? Dan zijn Loggia-schuifpanelen en verticale Linius-wanden jouw perfecte keuze.

TIP: Wil je nu al je eigen, persoonlijke, op maat gemaakte terrasoverkapping ontwerpen? Gebruik gerust de configuratie-tool van parter Renson en geniet weer van je buitenleven.

Moderne pergola laten plaatsen

Kan ik bij PVG Buitenleven mijn moderne pergola laten plaatsen?

Ja, absoluut. PVG Buitenleven, Premium Ambassador van Renson, werkt met een introductiegesprek om al een eerste beeld te krijgen van wat jij als klant graag wenst. Na dat gesprek volgt een bezoek bij jou thuis, zodat alles tot in de puntjes vervolledigd kan worden, er vervolgens een offerte naar je toe kan komen en je binnenkort met volle teugen van je splinternieuwe en buitenzalige pergola kan genieten.