Aero Canvas

Deze overkapping op maat zorgt voor een subtiele integratie met je woning. Of je nu een landelijke of in een moderne woning hebt, de Aero Canvas is inzetbaar voor elke stijl. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deze terrasoverkapping tussen twee verticale muren of vrijstaand te plaatsen. Een andere optie is een openschuifbare terrasoverkapping. Renson zorgt voor een nauwkeurige productie, wij voor de perfecte realisatie.

  • Minimaal design voor subtiele integratie
  • Inzetbaar in elke stijl
  • Maatwerk op de mm nauwkeurig
  • Koppelbaar tot 6 x 6 m
Bezoek onze toonzaal

Een Aero Canvas overkapping op maat voor je woning of bedrijf? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Vraag een offerte

Een overkapping op maat met de Aero Canvas

Met de Aero Canvas integreer je een overkapping volledig op maat van je woning. Deze overkapping kan geïntegreerd worden in nieuwe en bestaande constructies, zodat het vaste dak één geheel vormt met je woning. De op maat overkapping Aero Canvas wordt tot op de millimeter correct gefabriceerd door Renson en kan geplaatst worden in een opening of rustend op twee verticale muren.  Met zijn minimalistische design past deze overkapping bij elke stijl van woning.

Door het uitgekiende ontwerp is deze overkapping op maat ultra sterk en waterdicht. Het metalen dak houdt de waterafvoer perfect onder controle, waardoor je overkapping met doek volledig waterdicht is.

Aero Canvas overkapping op maat

De Aero Canvas overkapping op maat optimaliseren

Met de zorgvuldig geselecteerde opties kan je de Aero Canvas overkapping op maat opwaarderen om volledig te voldoen aan je wensen en levensstijl. Handige sensoren roteren de lamellen automatisch zodat je steeds van de optimale lichtinval of beschutting kan genieten. Werk af met de stijlvolle ledverlichting om extra sfeer en stijl te geven.

renson-outdoor-configurator

Bekijk hoe jouw overkapping op maat er uit zou kunnen zien

Bekijk al onze terrasoverkappingen in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Met de ‘online configurator’ krijg je een realistisch idee van hoe jouw nieuwe terrasoverkapping of carport er uit zal zien bij jouw thuis.

Stel je overkapping samen in de online configurator, download de ‘Renson AR app’ en laad de geconfigureerde overkapping in. Bekijk jouw terrasoverkapping in detail op de plaats waar je hem wenst: in je tuin, tegen jouw woning of boven je terras.

Start de configuratie
appstore

Maak een afspraak in onze showroom!

Interesse in een overkapping op maat van je woning of bedrijf? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Vraag een offerte