Openschuifbare terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen, of pergola’s, heb je in alle maten en kleuren, zodat je echt een uniek en persoonlijk product-op-maat kan creëren. Je kan kiezen tussen maar liefst 8 verschillende typen overkappingen voor je terras, die op zich dan ook nog eens volledig personaliseerbaar zijn. Voeg je graag screens toe tegen de wind? Dat kan. Heb je liever wat tactisch geplaatst sfeerlicht? Alles kan. Spring dus gerust eens binnen en ontdek de terrasoverkapping van je dromen.

Openschuifbare terrasoverkappingen

Minimalistisch design

Creëer rust en kalmte op je terras met een minimalistische, openschuifbare terrasoverkapping. Eentje die je weghaalt van alle wereldse stress, die je laat genieten van je eigen ik-moment, die je natuurlijke ziel volledig omarmt. Zo moet een terrasoverkapping zijn.

8 stijlen terrasoverkappingen

Laat je een terrasoverkapping met openschufbaar dak plaatsen? Dan heb je de keuze tussen 8 stijlen: Camargue, Camargue Skye, Algarve, Algarve Canvas, Algarve gekoppeld, Aero, Areo Canvas en Lapure. Neem ze gerust eens door en kies je eigen favoriet.

Eindeloze personalisatiemogelijkheden

Laten we de terrasoverkapping ‘Algarve’ als voorbeeld nemen. Het lamellen dak, vervaardigd van licht en sterk aluminium is kantelbaar tot 150 graden en de zij-elementen zijn beschikbaar in glas, fixscreen- en gordijnstof. Heb je liever wat extra’s? Dan zijn de Loggia-schuifpanelen of verticale Linius-wand misschien wel meer voor jou.

TIP: Kan je niet wachten tot je je eigen, persoonlijke, op maat gemaakte terrasoverkapping samenstelt? Check dan zeker de configuratie-tool van parter Renson en geniet weer van je buitenleven.

openschuifbare terrasoverkappingen
openschuifbare terrasoverkappingen

Waarom PVG Buitenleven voor je (openschuifbare) terrasoverkappingen?

Kwaliteit staat altijd voorop

PVG Buitenleven blijft inzetten op kwaliteit. Daarom is het bedrijf ook parter van gevelelement- en terrasoverkappingsproducent Renson, en wordt er gewerkt met aluminium: een sterk en licht materiaal met een natuurlijke antiroestlaag. Zijn er tóch probleempjes? Dan staat de klantendienst je graag ter beschikking om ál je zorgen op te lossen.

Renson Premium Ambassador (terrasoverkappingen, gevelbekleding,...)

PVG Buitenleven is een van de Belgische Premium Ambassadors van Renson, wat bekent dat het een jarenlange ervaring met zijn producten heeft en daarnaast garant staat voor professioneel en klantgericht advies. Comfort, design en uitstekende service zijn slechts drie van de gemeenschappelijke waarden tussen Renson en PVG Buitenleven.