Camargue

De stijlvolle terrasoverkapping met lamellen Camargue is de ideale toevoeging voor je buitenleven. Alle opties, waterafvoeren en zijelementen zijn naadloos geïntegreerd. Het ontwerp van de Camargue terrasoverkapping sluit perfect aan bij je moderne of landelijke woning.

  • Alle accessoires zeer mooi geïntegreerd
  • Maatwerk tot op de millimeter
  • Meerdelig koppelbaar, achter uitbreidbaar
  • Ruimste aanbod zij-elementen
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd hoe je Camargue terrasoverkapping er zou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Vraag een offerte

Terrasoverkapping met roteerbare lamellen

Als je van een strakke en moderne afwerking houdt, dan is de Camargue iets voor jou. Met zijn naadloze afwerking beschermt de Camargue je tegen zon en regen zodat je in alle omstandigheden optimaal kan genieten van je buitenleven. Met één druk op de knop kan je de aluminium lamellen kantelen om een zicht briesje door te laten, of sluiten om je te beschermen tegen zon of regen.

Zijelementen voor jouw Camargue terrasoverkapping

Een unieke look, extra geborgenheid en privacy, … of bescherming tegen verschillende weersomstandigheden? Met de zijelementen kan je de Camargue terrasoverkapping volledig naar wens afwerken. Je terrasoverkapping is steeds tot in de puntjes afgewerkt doordat alle zijelementen naadloos geïntegreerd worden.

renson-outdoor-configurator

Bekijk hoe je Camargue terrasoverkapping er uit zou kunnen zien

Bekijk al onze terrasoverkappingen in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Met de ‘online configurator’ krijg je een realistisch idee van hoe jouw nieuwe terrasoverkapping of carport er uit zal zien bij jouw thuis.

Stel je overkapping samen in de online configurator, download de ‘Renson AR app’ en laad de geconfigureerde overkapping in. Bekijk jouw terrasoverkapping in detail op de plaats waar je hem wenst: in je tuin, tegen jouw woning of boven je terras.

Start de configuratie
appstore

Je Camargue optimaliseren

De Camargue beschikt over een ruim aanbod aan opties om je terrasoverkapping volledig naar smaak uit te werken. Breid je overkapping uit met geïntegreerde verwarming, sfeervolle ledverlichting, of met een streepje muziek door de boxen van een high-end geluidsinstallatie.

Maak een afspraak in onze showroom!

Klaar voor een nieuwe stap in je buitenleven met een Camargue terrasoverkapping, een moderne pergola of ander tuinelement? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Vraag een offerte