Horizontale (Linius) & verticale (Linarte) gevelbekleding

Wil je de gevel van je huis een beetje aankleden met iets unieks? Dan is een horizontale gevelbekleding (Lineus) misschien wel iets voor jou. Of heb je liever verticale lijnen (Linarte)? Wat je ook kiest, de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je gemakkelijk je eigen stempel op je gevel drukt.

Horizontale gevelbekleding - Linius

Unieke stijl

De Liniusterm wordt vooral gebruikt door architecten wanneer ze over horizontale gevelbekleding praten. Het unieke karakter ervan zorgt voor een unieke stijl die over deuren, garagepoorten en zelfs je interieur kan doorlopen. Zo blijven je interne en externe oases der rust steeds in perfecte harmonie van elkaar genieten.

Aluminium gevelbekleding Linius

De horizontale gevelbekleding genaamd Linius (vooral door architecten), wordt vervaardigd uit aluminium. Dat is een bewuste keuze, omdat aluminium niet alleen een natuurlijke anticorrosielaag (antiroest) heeft, maar daarnaast ook heel licht en sterk is. Die drie unieke aspecten toveren aluminium om in een slimme investering op lange termijn.

Horizontale gevelbekleding in een RAL-kleur naar keuze

RAL-kleuren (ReichsAusschuss für Lieferbedingungen) worden sinds 1927 gebruikt om verfkleuren en -coatings te categoriseren. Je hebt dus de keuze tussen 2.530 tinten voor je horizontale gevelbekleding., welke afwerking je ook kiest. Dat is best veel, vind je ook niet?

horizontale gevelbekleding - verticale gevelbekleding
horizontale gevelbekleding - verticale gevelbekleding

Verticale gevelbekleding - Linarte

Strak en verticaal-gelijnd

Ga je voor een verticale gevelbekleding (Linarte) van Renson? Dan ga je voor een unieke vibe, look en feel voor je buitengevel, garagepoort, voordeur, terrasoverkapping, carport en misschien ook je interieur als je het lijnenspel tot binnen doortrekt. Dat kan overigens niet alleen voor je tuin, maar ook voor je bedrijf. De Linarte-gevel dient vooral voor gebouwen die hoogte missen. Door extra verticale lijnen toe te voegen, creëer je een van de grond tot aan de hemel uitgerekt beeld van je gevel of afwerking.

Voor het leven

Gevelbekleding in Linarte-stijl bestaat uit individuele aluminium profielen die mooi in de gevel worden gemonteerd en vastgezet. Naast het feit dat aluminium, door zijn kracht, laag gewicht en antiroestlaag (kleurvastheid), een uitstekend materiaal is voor buiten, kan je je verticale gevelbekleding ook personaliseren met LED-verlichting, sensoren, houten strips,… Gemakkelijk, op maat gemaakt en voor het leven, dus.

Speciaal klipsysteem met anti-uitzetting

Geef gerust een nieuwe duurzaamheidsdimensie aan je woning met een verticale gevelbekleding van Renson. Het speciale klipsysteem zorgt er namelijk voor dat je aankoop netjes op zijn plaats blijft, waar die ook voorkomt: bloembak, gevelelementen, deur, garagepoort, terrasoverkapping, interieur, vrijstaande wand, zitbank,…

Interesse in horizontale of verticale gevelbekleding?

Overtuigd van onze horizontale gevelbekleding (Linius) of verticale gevelbekleding (Linarte)? Of wens je nog wat extra informatie? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.