Offerte nodig voor een aluminium carport?

Heb je een aluminium carport nodig, maar weet je niet welke je moet kiezen? Geen zorgen, want hieronder krijg je de belangrijkste voor- en nadelen, zodat je auto weer veilig en regenloos thuiskomt, zodat je zorgeloos je offerte voor een aluminium carport kan doorlezen, zodat je weel vuiluit van je buitenleven kan genieten,…

Voor- en nadelen van een aluminium Renson-carport

Voordelen

+ Renson: creating healthy spaces

Bij (aluminium) Renson-carports gaat het niet alleen om de kwaliteit van een product, maar ook om het gevoel dat de klant erbij krijgt alsook de bijkomende klantenservice, en dat op lange termijn. Zo geniet je bijvoorbeeld van 7 jaar garantie op je dakstructuur en 5 jaar op de kleur en glans van het lakwerk. Neem je graag extra, onderhoudsvriendelijke garantie voor die kleur en glans? Dan kan je die gemakkelijk optrekken tot 15 jaar.

+ Op maat gemaakt

Een aluminium carport van Renson is ook een investering in je huis, maar vooral in jezelf (Warren Buffet). You see, omdat de tuinbeschermingstechnologie de laatste jaren een boost heeft gekregen, zijn de mogelijkheden zo’n beetje eindeloos geworden. Zelfs als je dus niet zo goed weet wat je wilt, kan je samen met Leen van PVG Buitenleven een tweede thuis creëren in je eigen tuin. Geen zorgen, zij helpt je daar bij.

+ De kracht van een aluminium carport

Vroeger had aluminium relatief weinig creatieve mogelijkheden, wat betkende dat mensen vooral in grijstinten moesten denken. Vandaag is dat echter anders. Het aantal op-maat-opties zijn gestegen, terwijl aluminium zijn sterke kenmerken heeft behouden: licht, sterk en van nature in het bezit een oxidelaag (tegen corrosie).

offerte aluminium caport
offerte aluminium caport

Nadelen van een aluminium carport

- Duurder dan hout

Hout is, naast glas, pvc, polycarbonaat en aluminium, een van de materiaalkeuzes die je kan maken voor je aluminium carport van Renson. Hoewel hout minder kostelijk is, heeft dat ook zijn redenen. Hout is namelijk een natuurlijk product, en is dus ook gevoelig voor natuurlijke infecties zoals schimmels en algen. Niets om je zorgen te maken, zolang je rekening houdt met extra onderhoud voor dat typische houtverouderingsproces.

- Minimalistisch en strak

Als je voor een aluminium Renson-carport gaat, dan ga je voor minimalistische strakheid en artistieke kracht. Maar, dat betekent dat niet elke aluminium carport meteen bij je huis gaat passen. Sommige materialen zullen vloeken, terwijl andere je thuis extra Schwung geven. Kom dus gerust langs en laat je dromen onderdompelen in de carport-showroom van PVG Buitenleven.

Waarom PVG Buitenleven voor je offerte van een aluminium Renson-carport?

Wel, omdat PVG Buitenleven en Renson de handen in elkaar hebben geslagen om het overlappend clienteel samen te kunnen dienen. Renson heeft op die manier een extra kanaal om zijn kwalitatief product te promoten, PVG Buitenleven kan op zijn beurt naar buiten komen met het exclusieve label ‘Premium Ambassador‘, zodat cliënten weten dat ze goed terecht zijn gekomen.