Dolce far niente met de Idyllic Garden in je tuin

De Idyllic Garden is geïnspireerd op planten en is opgebouwd met sobere grijstinten en subtiele groenen. Deze natuurlijke en hedendaagse look brengt je terug naar de rust die je ervaart tijdens een wandeling in het midden van de natuur.

  • Geïnspireerd door planten
  • Olijfgroene tinten
  • Warmgrijze structuren
  • Verfrissend en tijdloos design

Geïnspireerd door Italië

De buitenkamer Idyllic Garden is geïnspireerd op planten en wil een hedendaagse look creëren. Het is een verlengde van de rust die je in het midden van de natuur ervaart.

Het materiaal en het kleurenpallet zijn zorgvuldig geselecteerd uit natuurlijke materialen waardoor het elegante en luchtige karakter aangetoond wordt. Met het groen van olijfbladeren, de zandkleur en de textuur van linnen wordt de Zuid-Europese toets duidelijk.

Het kleurenpalet is geïnspireerd op het land waar de kunst van het niets doen is uitgevonden: Italië. En waar kun je nu beter genieten dan in een elegant kader in je eigen buitenkamer? Met de Idyllic Garden biedt Renson de ideale tuinoplossing voor wie graag wilt ontspannen in eigen tuin.

Groen is een rustgevende kleur, waarin het menselijk oog de meeste variaties herkent. Voor deze buitenkamer is er dan ook een gevarieerd palet met harmonieuze tinten beschikbaar.