Luxueus en minimalistisch, het design van de Spiritual Harmony

Spiritual Harmony is opgebouwd uit een minimalistische stijl en een donker kleurenpallet. Deze stijl bouwt een intieme oase van rust in je tuin, volgens de tendensen van de traditionele Japanse architectuur.

  • Donkere natuurlijke tinten
  • Zichtbare houtstructuur
  • Intieme oase van rust
  • Geïnspireerd door de Japanse traditionele architectuur

De Japanse traditionele architectuur als inspiratiebron

De Japanse traditionele architectuur was bij Renson de inspiratiebron voor het ontwerp van de buitenkamer Spiritual Harmony. Het design balanceert lichaam en geest is de perfecte aanvulling voor je buitenleven.

De kleurenwaaier en de materialen van de eeuwenoude Japanse tempels vormde de basis voor deze buitenkamer. Zwart, walnoten hout, gecombineerd met canvasbeige en olijfgroen. De standvastigheid van deze natuurlijke kleuren zorgen voor een beschermende en kalmerende sfeer.

Geniet jij graag van een vers kopje thee of neem je een bezinningsmomentje graag in de tuin? Dan kan deze tuinpaviljoen je nog bewuster doen genieten van de seizoenen. Ervaar de energie van de lente en de rijkdom van de herfst zoals nooit tevoren.

Ontspan jij binnenkort met je familie of vrienden in een terrasoverkapping met deze meditatieve sfeer? In de Spiritual Harmony kom je zeker tot rust!