Fris, hedendaags en een warme touch, de Renson Design Style: Tech Cocoon is het helemaal

Met speelse kleuren en technische materialen is de Renson Design Style: Tech Cocoon een stijl voor echte durvers, die graag willen experimenteren. Als een blanco canvas om helemaal naar eigen wens in te richten. Radicaal hedendaags en jong, maar met een warme ondertoon.

  • Hedendaags design
  • Speelse kleuren
  • Technische materialen
  • Voor echte durvers

Een jeugdig design in harmonie met een zekere flair

Deze terrasoverkapping van Renson combineert speelse kleuren met een hedendaags design. Openheid en transparantie overheersen hier en worden mogelijk gemaakt door de technische materialen, zoals glas en metaal.

Daarnaast gaan de speelse textuur van composiet hand in hand met de gladde textuur van verschillende tonaliteiten. Het kleurenpalet combineert de jeugdige en energieke koraaltinten met witte en een zachte grijze, en groenige ondertoon. Boordevol energie en zo fris als citrus, dat beschrijft deze Tech Cocoon volledig. Daarbij zorgt deze tuinkamer voor een urban look.

De Renson Design Style: Tech Cocoon heeft een jeugdig design in harmonie met een zekere flair. De gradaties van de zachte koraaltinten tot aardezacht roos roept beelden van Zuiderse sferen op. Ontspan jij binnenkort in deze tuinoplossing?