Algarve Canvas

Deze terrasoverkapping of carport beschikt over een vast en stevig dak. Voor de onderlaag van dit dak kies jij zelf de kleur. Wil je daarnaast nog zijelementen toevoegen aan je terrasoverkapping? Of ledverlichting toevoegen aan je carport met sensors? Ontwerp jouw Algarve canvas met een waaier van mogelijkheden.

  • Multi-inzetbaar als terrasoverkapping of carport
  • Stevig bovendak uit staalplaat met anti-condenslaag
  • Strak gespannen plafond met Fixscreen-technologie
  • Inzetbaar in elke stijl
Bezoek onze toonzaal

Nieuwsgierig naar hoe de Algarve Canvas terrasoverkapping  er zou kunnen uitzien bij jouw thuis? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Vraag een offerte

Terrasoverkapping met vast dak

De stijlvolle terrasoverkapping met vast dak Algarve Canvas geeft permanente beschutting tegen wind, regen en sneeuw. Het dak is samengesteld uit twee ingenieuze lagen voor extra stevigheid. De gelakte bovenlaag is een staalplaat met anti-condenslaag, met daaronder een esthetisch opgespannen screendak. Het screendoek is beschikbaar in 8 tinten, waardoor deze een elegante en zachte uitstraling geeft en matcht bij iedere woning. Een andere optie is een openschuifbare terrasoverkapping of uw bestaande terras laten overkappen.

Zijelementen voor de Algarve Canvas

Opteer voor extra zijelementen om een eigen cocon te creëren en je naar wens af te schermen. De stijlvolle schuifpanelen, vaste aluminium lamellenwand of glazen schuifwanden worden naadloos geïntegreerd.

renson-outdoor-configurator

Bekijk hoe je Algarve Canvas er bij jouw thuis uit zou kunnen zien

Bekijk al onze terrasoverkappingen in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Met de ‘online configurator’ krijg je een realistisch idee van hoe jouw nieuwe terrasoverkapping of carport er uit zal zien bij jouw thuis.

Stel je overkapping samen in de online configurator, download de ‘Renson AR app’ en laad de geconfigureerde overkapping in. Bekijk jouw terrasoverkapping in detail op de plaats waar je hem wenst: in je tuin, tegen jouw woning of boven je terras.

Start de configuratie
appstore

Je Algarve Canvas optimaliseren

Ontsnap aan de felle en hete zon door je overkapping af te werken met een fixscreen, of maak het extra gezellig door te opteren voor ingewerkte ledverlichting zodat je ook ’s avonds heerlijk kan genieten van je aluminium terrasoverkapping met vast dak.

Maak een afspraak in onze showroom!

Een Algarve Canvas voor je nieuwe buitenleven? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Vraag een offerte