Algarve Gekoppeld

Niets zo leuk als wanneer de stijl van je buitenleven naadloos aansluit bij je woning. En het wordt nog beter wanneer je carport en terrasoverkapping dezelfde look hebben. De Algarve Gekoppeld biedt de mogelijkheid om een lamellendak en een vast canvasdak te combineren! Dankzij de slanke draagstructuur en de waaier aan zijelementen stel je deze moderne terrasoverkapping volledig naar wens op.

  • 6 x 6 m zonder tussenkolom
  • Combinatie lamellendak en vast canvasdak mogelijk
  • Uitgebreid aanbod zijelementen
  • Slanke draagstructuur, geen schroeven zichtbaar
Bezoek onze toonzaal

Wil je weten hoe jouw Algarve Gekoppeld er zou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Vraag een offerte

Een unieke combinatie van overkapping en carport

De Algarve Gekoppeld is een unieke combinatie van carport en overkapping. Door de Algarve en de Algarve Canvas aan elkaar te koppelen, verenig je het regelbaar lamellendak met het screendak tot één geheel. Dit creëert een multifunctionele overdekte ruimte voor buiten om optimaal te kunnen genieten van je buitenleven. Met het aluminium lamellendak zorgt de terrasoverkapping voor de juiste sfeer op het terras, terwijl het screendak van de Algarve Canvas je auto bescherming biedt tegen weer en wind.

De Algarve Gekoppeld opwaarderen

De afwerkingsmogelijkheden van je Algarve Gekoppeld zijn eindeloos met de bijpassende zijelementen. Kies voor een vaste wand om de zijkanten van je carport en overkapping dicht te maken, of voor een Fixscreen om je overkapping af te werken. Welke afwerking je ook verkiest, alle elementen en technieken zijn volledig onzichtbaar weggewerkt.

renson-outdoor-configurator

Bekijk hoe je Algarve Gekoppeld er uit zou kunnen zien

Bekijk al onze terrasoverkappingen in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Met de ‘online configurator’ krijg je een realistisch idee van hoe jouw nieuwe terrasoverkapping of carport er uit zal zien bij jouw thuis.

Stel je overkapping samen in de online configurator, download de ‘Renson AR app’ en laad de geconfigureerde overkapping in. Bekijk jouw terrasoverkapping in detail op de plaats waar je hem wenst: in je tuin, tegen jouw woning of boven je terras.

Start de configuratie
appstore

Je Algarve Gekoppeld optimaliseren

Met de praktische en stijlvolle opties kan je de Algarve Gekoppeld volledig naar eigen wens uitwerken. Met de gebruiksvriendelijke bediening ben je met één druk op de knop beschermt tegen zon en regen. Of opteer voor de automatische sensoren om regen en wind altijd een stapje voor te zijn. Voor extra gezelligheid kan je opteren voor de geïntegreerde ledverlichting, volledig naadloos ingewerkt in de Algarve Gekoppeld.

Maak een afspraak in onze showroom!

Benieuwd naar je eigen Algarve Gekoppeld? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit.

Vraag een offerte