Algarve

Dankzij haar slanke draagstructuur en weggewerkte schroeven is het design van de Algarve terrasoverkapping een echt pareltje. Het lamellendak is veelzijdig en kan zo een 150° draaien. Zo kun je je terrasoverkapping steeds afstemmen op de behoeften van het moment. Ontwerp tot slot de Algarve naar eigen invulling. Kies voor zijelementen van glas, of voorzie wat sfeerverlichting.

  • Slanke draagstructuur
  • Schroeven onzichtbaar weggewerkt
  • Uitgebreid aanbod zij-elementen
  • Koppelbaar tot 6x6 m zonder tussenkolom
Bezoek onze toonzaal

Wil je weten hoe de Algarve er bij jou zou kunnen uitzien? Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal!

Vraag een offerte

Steilvolle terrasoverkapping met lamellen

Door de veelzijdigheid van de Algarve terrasoverkapping past deze terrasoverkapping bij elke hedendaagse woning. De Algarve kan vrijstaand of aan de gevel gemonteerd worden, én door verschillende overkappingen aan elkaar te koppelen kan je de Algarve naar wens uitbreiden. Een klassieke of moderne woning? Door de uitgebreide kleurencombinaties en de stijlvolle zijelementen laat je deze terrasoverkapping naadloos aansluiten bij de stijl van je tuin en woning. Een andere optie is een openschuifbare terrasoverkapping of uw bestaande terras laten overkappen.

De Algarve op jouw maat

De Algarve kan je volledig opwaarderen naar jouw smaak en noden. Met de bijpassende zijelementen werk je jouw terrasoverkapping tot in de puntjes af en zorg je voor wat extra privacy of die unieke touch. Ga voor het maximale behoud van uw tuin door te kiezen voor de stijlvolle panelen, de glazen schuifwanden, … of de windwerende fixscreen.

renson-outdoor-configurator

Bekijk hoe jouw Algarve er uit zou kunnen zien

Bekijk al onze terrasoverkappingen in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Met de ‘online configurator’ krijg je een realistisch idee van hoe jouw nieuwe terrasoverkapping of carport er uit zal zien bij jouw thuis.

Stel je overkapping samen in de online configurator, download de ‘Renson AR app’ en laad de geconfigureerde overkapping in. Bekijk jouw terrasoverkapping in detail op de plaats waar je hem wenst: in je tuin, tegen jouw woning of boven je terras.

Start de configuratie
appstore

Je Algarve terrasoverkapping optimaliseren

Met de stijlvolle opties kan je de Algarve volledig afstemmen op jouw wensen. Creëer extra sfeer met ingewerkte ledverlichting of met audio- en verwarmingselementen. Of maak de overkapping extra praktisch door te sensoren of bediening te integreren. Welke opties je ook kiest, de invulling van jouw aluminium pergola bepaal je volledig zelf!

Maak een afspraak in onze showroom!

Een nieuwe stap zetten in je buitenleven? Maak een afspraak in onze showroom. We werken graag een concept op maat met vrijblijvende offerte voor je uit van jouw Algarve terrasoverkapping.

Vraag een offerte