Buitenleven in 6 stijlen

Samen met trendbureau Francq Colors werkte Renson 6 complete outdoor stijlen uit voor je terrasoverkapping, waar materialen en kleuren perfect op elkaar zijn afgestemd. Het assortiment van Renson biedt dan ook eindeloze personalisatiemogelijkheden. Omdat iedereen zijn eigen stijl heeft.

Eindeloze mogelijkheden om je buitenleven vorm te geven

Ook als het op de buitenomgeving aankomt zijn stijlen en kleuren heel persoonlijk. Het doel is evenwel hetzelfde: liefst combineer je comfort met functionele en esthetische meerwaarde. Niet toevallig zijn dat ook de kernwaardes bij de ontwerpers van Renson. Net als een brede waaier aan keuzes voor de afwerking en samenstelling van je terrasoverkapping. Met 6 complete outdoor living stijlen doe je alvast inspiratie op voor je eigen outdoor project.

Earth Oasis

Warme, zuiderse kleuren, texturen en materialen voor een instant zomers gevoel. Deze combinatie doet je meteen wegdromen naar zonovergoten streken. Op vakantie in je eigen tuin.

Ontdek Earth Oasis

Pure Essence

Kalk-, zand- en natuurlijke wittinten geven deze stijl een luchtige sfeer. Geweven buitengordijnen zetten de dromerige sfeer kracht bij. Ideaal om helemaal tot rust te komen.

Ontdek Pure Essence

Idyllic Garden

Warmgrijze structuren in combinatie met olijfgroene tinten scheppen een verfrissend en tijdloos kader om maximaal te genieten. De houtelementen versterken de ontspannende sfeer.

Ontdek Idyllic Garden

Spiritual Harmony

Een minimalistische stijl in een donker kleurenpallet. Bouw een intieme oase van rust in je tuin, volgens de tendensen van de traditionele Japanse architectuur.

Ontdek Spiritual Harmony

Tech Cocoon

Radicaal hedendaags en jong, maar met een warme ondertoon. Deze stijl is voor durvers, die graag experimenteren. Als een blanco canvas om helemaal naar eigen wens in te richten.

Ontdek Tech Cocoon

Crystal Lounge

Een zachtgrijze tuinconstructie met witte daklamellen en semi-transparante buitengordijnen. Strak en minimalistisch. Deze stijl doet de grenzen tussen binnen en buiten helemaal vervagen.

Ontdek Crystal Lounge